Стали відомі результати розслідування смерті 11-річної Амелії Вуд в Англії, яка загинула 6 березня 2018 року внаслідок того, що в неї поцілило колесо, яке відлетіло від автомобіля.

Про це інформує видання Gazeta.ua.

Трагедія трапилася в місті Лаут (Лінкольншир). Дівчинка поспішала на шкільний автобус, проте поруч проїжджав автомобіль Land Rover Discovery. Раптом від нього відірвалося колесо і потрапило в дитину. За кермом перебував 22-річний чоловік на ім'я Кемерон Перкінс.

Травмовану дитину відправили гелікоптером до Королівського медичного центру в Ноттінгемі, проте лікарям не вдалося врятувати життя дитини. Слід зауважити, що вона страждала від лейкемії і проходила відповідне лікування.

Під час розслідування трагедії з'ясувалося, що автомобіль Land Rover Discovery, який смертельно травмував дитину, був непридатний для їзди. Зокрема стало відомо, що підшипник був не на місці. Тому колесо й відірвалося. Під час поїздки водій почув скрегіт і відчув, що машину вивертає вбік. Одночасно з цим витекла гальмівна рідина. Слід зауважити, що водій мав зі собою повну пляшку запасної. З цього експерти зробили висновок, що чоловік знав про несправність машини.

Суд над Перкінсом визнав, що трапився нещасний випадок і не призначив йому покарання.

Частину органів Амелії Вуд передали для трансплантації. Так вдалося врятувати життя трьох осіб. Сім'я загиблої зібрала майже 90 000 фунтів стерлінгів для авіаційної швидкої допомоги «Лінкс і Ноттс» і лікарні.

І лише тепер, через майже 3 роки після трагедії, батьки Амелії мають зустрітися віч-на-віч із Кемероном Перкінсом.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ