Допоки агресор нарощує війська на кордоні з Україною, Західні корпорації вже розглядають всі варіанти розвитку подій та шукають для працівників офіси у Львові.

Такою інформацією поділився народний депутат України від “ЄС” Микола Княжицький в ефірі ток-шоу «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA.

За його словами, з ним, як з депутатом-мажоритарником від Львова, консультуються дуже багато Західних компаній  про те, щоб перенести свої офіси у Львів. Депутат наголошує, що ці компанії розглядають усі можливі варіанти розвитку подій на кордоні з Росією та турбуються про свою долю.

«Багато консультується і я багатьом допомагаю. Це означає, що ці люди думають та усвідомлюють загрозу вторгнення. Вони не пишуть про це в газетах, але вони дбають про своїх працівників. Вони думають, що з ними буде та як себе захистити. І я справді шукаю таким компаніям офіси та приміщення, які вони можуть орендувати», – розповідає Княжицький.

Втім, він зізнався, що депутати Верховної Ради не мають чіткого пояснення, що їм робити внаслідок агресії. Він наголошує, що потрібно зібрати всіх народних обранців та напрацювати з ними план дій на випадок війни. Натомість Парламент не хоче збиратись, оскільки 3  депутатів хворіє на “омікрон”. 

ІА "Вголос": НОВИНИ