Базові завдання, які «Свобода» і кандидат на міського голову Львова від націоналістів Руслан Кошулинський ставлять перед собою — це захист, створення умов для життя і розвитку та справедливий розподіл зароблених грошей.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» розповів заступник голови ВРУ (2012-2014 рр.), ветеран російсько-української війни Руслан Кошулинський.

«По-перше, місцева влада повинна захищати свою громаду. Це і правоохоронний захист, бо, на жаль, зараз у Львові є багато скарг в цьому напрямку. І соціальний захист. І найголовніше - медичний захист. Останнє - особливо важливо в час карантину.

По-друге, львів'янам треба створити умови. Вони мають відчути комфортність життя. Вони мають відчути, що є де заробити гроші у Львові, є де відпочити у Львові і загалом комфортно жити у Львові.

По-третє, місцева влада повинна справедливо розподіляти зароблені громадою кошти. Бо не секрет, що господарка - це насамперед гроші. Не секрет, що, порівняно з іншими містами, Львів має досить великий бюджет. Але міська влада розподіляє його несправедливо. Відтак ми програємо у розвитку. Нових садочків за останні 14 років у Львові - нуль. Нових шкіл - нуль. Нових доріг - нуль», - розповів Руслан Кошулинський.

«Ми збираємося максимально швидко і ефективно впроваджувати у Львові ті моделі, які мери свободівці вже успішно випробували в Івано-Франіківську, Тернополі та Хмельницькому. Починаючи від картки львів'янина і електронного квитка, закінчуючи ремонтом очисних споруд, побудовою сміттєпереробного заводу за межами міста, впровадженням нової транспортної схеми, побудовою нових розв'язок і автомобільних стоянок. Ну, і треба не забувати, що до Львова долучилися нові громади, які також чекають на справедливість. Вони також вносять свої кошти до скарбниці Львова і також чекають на садочки, дороги та каналізацію», - наголосив кандидат на міського голову Львова.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ