Українська журналістка Яніна Соколова кумедно розвінчала фейк кремлівських пропагандистів, озвучений на програмі «60 хвилин», про те, що Україна нібито збирається будувати на Донбасі концтабори.

Про це йдеться у її шоу "Вечір з Яніною Соколовою«.

»Господи, концтабори! Я звертаюся до Червоного Хреста і Півмісяця! По ходу в Росії закінчилися запаси галоперидолу. Давайте налагодимо туди поставки! Російська психіатрія не справляється і просто відкрила всі запасні двері й пожежні виходи. Минулого тижня ми влаштували там «геноцид», на цьому – «концтабори», що буде наступного?« – поцікавилась вона.

»Тунгусько-донбаський метеорит? Чи відкриються секретні матеріали, в яких ми в підвалах СБУ ростимо антихриста з ось таким чубом! Годуємо його тільки салом рогатих свиней і загортаємо в пелюшки, відмародерені у «русскокрічащіх» немовлят. А коли він досягне пекельного повноліття в 13, приведе на землю Донбасу армію темряви. До речі, всі наші контрактники самі розумієте, з ким і як контракти підписували«, – продовжує Соколова.

Журналістка також звернулася до росіян, які сліпо вірять пропаганді та закликала їх до розсудливості.

»Люди, якщо ви ще люди, а не м'ясо, фаршироване радіопередавачами, зупиніться! Які, бл*дь, концтабори? А, хоча так, тут мені принесли креслення, вибачте. Дійсно – будуємо концтабори для трактористів і шахтарів. Для шахтарів вириємо величезні темні дірки в землі, і там вони будуть кожен день по вісім годин без цигарок і горілки копати вугілля. А за це в покарання ми будемо їм підступно платити зарплату гривнями!« – сказала Соколова.

Трактористів чекає концтабір іншого типу – ми щозими будемо виганяти їх в поле, дивитися в їх очі, спраглі за землею-матінкою, й говорити: »Рано, зима ще«. І вони сумні підуть додому до весни. Потім запряжемо їх в кабіну комбайна і трактора, включимо нацистський кондиціонер і пустимо сіяти і орати. Платити будемо вже доларом, бо всю землю українську скуплять американські ковбої в ось таких капелюхах! Жах жахливий чекає Донбас! Ну, коротше, ви зрозуміли, російські глядачі: якщо ЗМІ вам п*здять, це ще не привід їм не довіряти», – пожартувала під кінець журналістка.

[embed]https://youtu.be/07_Y4r2KoxU[/embed]

Нагадаємо, Соколова жорстко висміяла Путіна.

ІА "Вголос": НОВИНИ