Днями у Львівській області маршрутчик вилаяв волонтерку через зауваження, що той слухає під час поїздки російську попсу.

Про це у «Фейсбуці» написала волонтерка Світлана Сидоренко, з якою і стався інцидент.

Інцидент трапився в автобусі «Городок-Львів» на території м. Львова.

«Їдемо вулицею Городоцькою. Чую по радіо: «вадітєль, нажмі на тормоза...». Я промовчала, подумала, що то якась реклама. І так одна пісня, друга. Я кажу водію, що це громадський транспорт і якщо водій любить слухати російську пісню/попсу, то більше пасує слухати вдома», - розповіла вона.

Та додала: «А ти мені будеш вказувати, що маю слухати?! Закрийся і сиди там!«- розізлився водій. »Чого це ви мені розтикались? Я вам спокійно зробила зауваження і не хамила вам«- відповідаю. »Закрийся, я тобі сказав! Що хочу то й включаю!«- продовжує водій».

»Наші брати і сестри вмирають за нашу мову і землю, а ви підтримуєте агресора. А якщо не вірите, то ще можете спробувати поїхати і самому побачити« - кажу водію.

»Закрий свою морду! Чуєш, закрий морду! Я вже своє віддав! Буде мені ту казати, що маю слухати.« - плювався водій.

Коли я виходила з автобуса, то він відвернувся від мене.

А на зупинці мене очікував Ігор, який повторно підписав контракт і сьогодні вночі їде туди...

Ось так одягаємо вишиванки, мешти нові до свята, поклони в церкві, сповіді Богу і б'ємся в груди: »я патріот!« - і підтримуємо ворога (( Слава нації!», - резюмувала жінка.

До слова, учасник АТО зі Львівщини Віталій Смілка розповів у коментарі »Вголосу«, що ветерани збираються на розмову з цим водієм і вимагатимуть, зокрема, аби цього водія забрали з відповідного маршруту.

»На нього вже не вперше скаржаться люди, що він хамовитий«, - уточнив він. - А тут ще й волонтерці, яка допомагає пораненим воїнам у госпіталі, таке  сказати. Ми приїдемо - бо треба його покарати».

Як писав «Вголос», “Кіборг” провчив маршрутчиків, які зневажають військових (відео, фото).

ІА "Вголос": НОВИНИ