Стали відомі нові деталі про викладачку з Рівненщини, яка посеред ночі вбила свого чоловіка та важко поранила 13-річну доньку.

Про це інформує ТСН.

Підозрювану 44-річну Ірину Ігнатюк відправили під арешт без права вийти під заставу на два місяці.

Жінка, до слова, доцент університету, успішна, сім'я її жила в достатку.

Ірина, до речі, також поранена, бо після скоїного хотіла накласти на себе руки.

Жінка в залі суду була розгублена і дезорієнтована. Ніяких заяв вона не робила і весь суд просиділа в стані якоїсь відчуженості.

Взяла пістолет чоловіка, пішла в спальню і вистрілила йому в скроню, поки він спав

У поліції кажуть, що причини, чому жінка зважилася на такий страшний крок, їм поки незрозумілі. Слідство з'ясувало, що жінка близько 4 ранку взяла пістолет чоловіка, пішла в спальню і вистрілила йому в скроню, поки він спав.

Потім вона пішла в кімнату 13-річної дочки, спочатку вистрілила в груди, а потім ще два рази з іншої зброї. Зробити це довелося, тому що перший пістолет заклинило. І це врятувало життя дівчинки – друга зброя була менш травматичною.

Але потім вона посадила поранену доньку в авто і відвезла під будинок батьків і залишила там. А сама повернулася додому, де спробувала вчинити суїцид. Саме дідусь викликав поліцію і швидку і відвіз онуку в лікарню. Зараз дитина в стані середньої тяжкості.

Почала різати вени

Жінка вистрілила собі в голову з пневматичного пістолета, а потім почала різати собі вени. Нині її стан оцінюють як легкий.

Друг загиблого 45-річного Юрія Ігнатюка каже, що чоловік був хорошим сім'янином. А на наступний день вони всі повинні були їхати у відпустку в Туреччину. Що сталося, ніхто не може зрозуміти. Єдине, що просить Ірина, врятувати дочку.

У вузі, де Ірина викладала, нічого дивного за нею також не помічали. Зараз психіатри повинні оцінити стан жінки. Якщо її визнають осудною, Ірині загрожує довічне ув'язнення.

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ