Нещодавно Beck Martin (Анзор) повідомив несподівані факти про убивство Аміни Окуєвої та замахів на її чоловіка, а також екснардепа Ігоря Мосійчука.

Усіма подробицями він поділився у інтерв’ю «Свободному».

Чеченець наголосив, що у 2014-2015 роках Мосійчук розстріляв портрет Рамзана Кадирова. Докази замаху Анзор надав колишньому народному обранцю після убивства Окуєвої.

Йому вдалося вийти на Мосійчука через Оленду Бондаренко – спільну знайому. Чоловік передав розмови про замахи, убивство та мільйони доларів винагороди за виконання.

Імовірним замовником усіх злочинів ніби то є «права рука» Кадирова – Адам Делімханов.

Анзор розкрив усі деталі лише після того, як Мосійчук звернувся у СБУ та Нацполіцію, а правоохоронці організували допит.

Згодом контррозвідка відкрила справу та намагалася через підставного кілера провернути ще один замах, щоб вивести замовників на чисту воду.

Анзору дали контакти Олега Ширяєва – колишнього командира роти Нацполіціі «Східний корпус», який повинен був стати «виконавцем». За Мосійчуком влаштували нібито стеження, передаючи всі матеріали замовникам нового замаху в Чечню, щоб у тих не виникало підозр.

У Чечні повірили в підставу із Ширяєвим і кур'єр від Кадирова привіз в Україну аванс – 20 тисяч доларів. Чоловік отримав його і після цього в СБУ перестали виходити на зв'язок і з Мосійчуком, і з Анзором. Останньому навіть заборонили в'їзд в Україну.

За словами колишнього нардепа, який поскаржився на те, що відбувається, главі СБУ Івану Баканова, справу просто «злили».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=um5yvcA3SgI[/embed]

Як писав «Вголос», організатора вбивства Окуєвої підозрюють у незаконному отриманні громадянства.

Напередодні Мосійчук зробив жорстку заяву про одного зі “слуг народу”.

ІА "Вголос": НОВИНИ