У Новому Роздолі поліцейські затримали зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування мерії. За скоєне місцевому мешканцю загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

14 лютого, близько 17.00, до поліції надійшло повідомлення від аноніма про те, що міську раду в місті Новий Розділ заміновано.
На місце події негайно виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини.
Правоохоронці обстежили приміщення міської ради та прилеглі території, була проведена евакуація працівників. Під час обстеження вибухонебезпечних та підозрілих предметів не було виявлено.
«Поліцейські вже невдовзі встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування, 42-річного мешканця Нового Роздолу. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ