Благодійний фонд «Таблеточки» запустив акцію допомоги онкохворим дітям «Благодійність замість квітів», приурочену до Дня знань.

Про це повідомляє «Новое время».

Фонд пропонує подарувати вчителю або вихователю дитячого садка один букет від класу або групи, а решту коштів передати дітям, які хворіють на онкологічні захворювання.

Разом з букетом вчителі або вихователі отримають сертифікат-подяку від Фонду. Благодійники також закликали викладачів підтримати акцію і розповісти про неї у шкільних класах і соцмережах.

«Таблеточки» опублікували інструкцію, як приєднатися до акції:

  • Батьки і діти можуть зробити благодійний внесок на користь онкохворих дітей на сайті благодійної кампанії, після чого роздрукувати сертифікат про внесок і подарувати його разом з букетом від всього класу або групи.
  • Вчителі або вихователі можуть написати про свою підтримку акції на сторінках в соцмережах, а також повісити плакати від «Таблеточок» на шкільному стенді або у навчальному кабінеті.
«Таблеточки» — благодійний фонд, який захищає інтереси онкохворих дітей та їхніх сімей в Україні. З 2011 року Фонд надав адресну, паліативну і психологічну допомогу на суму 185,9 млн грн більше ніж 3500 дітям.

Як писав "Вголос", заяви про благодійність Порошенка викликають злість у людей.

ІА "Вголос": НОВИНИ