На вулиці Вороного, що пролягає у самому центрі Львова позаду готелю «Жорж» підприємці пропонували збудувати багаторівневий паркінг, який є вкрай необхідним для перевантаженого транспортом міста. Втім, міський голова Андрій Садовий їм у цьому відмовив, а тепер дав дозвіл своїм соратникам побудувати там черговий готель.

Про це у прямому ефірі «Народного толк-шоу» розповів депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андріян Гутник.

«Колись на цьому місці був спортивний майданчик. На місці цього спортивного майданчика близько 15 років тому я зі своїми партнерами пропонував міському голові збудувати багаторівневий паркінг зі збереженням спортивного майданчика на даху. Нам відмовили. Мер сказав, що там може бути тільки спортивний майданчик. Але потім »передумав«, там організували стихійну парковку. І тепер там з'явилися близькі до нього люди, співзасновники фірми, яка фінансує партію »Самопоміч«. І тепер вони отримують від нього дозвіл на будівництво у тому місці готелю...», - розповів Гутник.

Нагадаємо, після провалу партії “Самопоміч” на парламентських виборах низка соратників Садового отримала топ-посади в команді Зеленського:

  • Екснардеп від «Самопомочі» Альона Бабак стала Міністром розвитку громад і територій;
  • Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський став заступником Міністра розвитку громад і територій;
  • Екснардеп від «Самопомочі» Ірина Подоляк стала заступником Міністра культури;
  • Депутат Київради від «Самопомочі» і ексдиректор скандального ЛКП «Зелене місто», яке завалило проблему сміття у Львові, Вадим Ноздря — очолив стратегічне держпідприємство Укрспецекспорт;
  • екснардеп від “Самопомочі”, радник міського голови Садового Лев Підлісецький став членом наглядової ради “Укренерго”.
Більше про це читайте у статті: Будівельна мафія Садового

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ