Прем'єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу побачив тільки позитив у тому, що його дружина кинула на землю хліб, яким її пригостили під час урочистої зустрічі в Києві, та похвалив кохану за повагу до України.

Про це Нетаньягу сказав у відеозверненні на своєму «Фейсбуці».

Нетаньягу заявив, що робить «історичний візит» в Україну, і висловив упевненість у тому, що про це ніхто не говорив би, якби не сталося скандалу з хлібом. Тут політик провів аналогію з інцидентом під час візиту прем'єра Японії до Ізраїлю. Той дуже корисний візит, за словами Нетаньягу, також ніхто не висвітлював - говорили тільки про те, що останню страву під час трапези подали в тарілці у вигляді туфлі.

Нетаньягу порадив почитати коментар Офісу Президента Зеленського щодо інциденту із хлібом - там його назвали дурницею. А також похвалив свою дружину за прояв поваги до України, коли вона ступила на українську землю у синьо-жовтому костюмі.

Як уже писав “Вголос”, раніше у мережі з’явився ролик, на якому дружина прем’єра Ізраїлю кидає хліб під час церемонії зустрічі делегації в аеропорту “Бориспіль”. Прес-секретар Президента України Володимира Зеленського заявила, що це "не може затьмарити важливості та масштабності візиту Нетаньягу".

 

ІА "Вголос": НОВИНИ