Якщо президентов Володимир Зеленський хоче довести суспільству, що не боїться смерті — нехай спробує стати солдатом, а не розповідає казки про бажання заразитися коронавірусом

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив депутат Львівської облради, заступник голови Верховної Ради України (2012-2014) Руслан Кошулинський.

«Нагадаю, що президент - це і батько Нації, людина, яка веде за собою, і верховний головнокомандувач. То, може, він стане солдатом зараз? Візьме автомат у руки і піде в траншею? Якщо він бере на себе відповідальність захищати людей і керувати збройними силами, то, може, він би це спочатку зробив? Я би це зрозумів, якщо він хоче показати, що не боїться смерті», - зазначив Кошулинський.

Разом з тим, політик розкритикував владу через скидання зі себе відповідальності за ситуацію з коронавірусом:

«Що за лукавство? Хто у нас сьогодні відповідальний за боротьбу з пандемією? Державна влада чи місцеве самоврядування? Президент, який ввів надзвичайний стан, взяв на себе відповідальність і обіцяв забезпечити відповідні кошти з бюджету? Чи навпаки, це місцеві комісії, які накладають зараз штрафи, відповідальні? Бачите, яка дилема? Ніхто не відповідальний! Вони ще й починають говорити, що це люди якісь »не такі« - то маски не носять, то в парки ходять...Хоча самі лукавлять і не говорять правди».

«Оця неправда влади, яка відсунула від себе відповідальність за людей, буде породжувати у людей відчуття, що з ними хитрують. І неповага до влади буде залишатися. І на якому »язикє« Зеленський би не говорив, це все сприймається як у суху воду. Він не має сили слова президента України, який бере на себе відповідальність за всю націю, і каже, що треба робити в найважчий час. Він просто літає в повітрі і взагалі не розуміє, куди потрапив», - додав Руслан Кошулинський.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ