Фахівці розповіли, що варто додати у свій раціон, аби схуднути і задля профілактики раку. 

Про це пише«Країна здоров'я».

Це чорний перець.

Свіжий чорний перець містить соляну кислоту, яка допомагає травленню. Додатково вона має ефект на кишечник, знижуючи ризик шлунково-кишкових розладів.

Людям, які страждають від закрепів, варто додавати до їжі чорний перець. Регулярне його споживання допомагає з вирішенням проблеми.

Також чорний перець допомагає схуднути. Його можна додавати в зелений чай два-три рази в день. Велика кількість фітонутрієнтів, присутніх у складі, сприяє скороченню кількості жиру в організмі.

Вважається, що в поєднанні з куркумою чорний перець запобігає раку. У чорному перці присутні антиоксиданти, вітамін А і каротиноїди, які допомагають запобігти раку і іншим смертельним захворюванням.

Варто відзначити, що чорний перець - це дуже відома спеція, лікувальні властивості якої відомі з давнини. Стародавня медицина вважала, що при прийомі всередину, чорний перець відриває мокротиння, зігріває органи травлення, покращує апетит, лікує кислу відрижку, розріджує густу кров у меланхоліків, флегматиків, виганяє вітри з кишечника.

Як писав «Вголос»,

ІА "Вголос": НОВИНИ