Протягом кількох наступних днів є суттєва небезпека ракетних ударів, тому громадянам рекомендовано використовувати укриття в разі повітряної тривоги і не ставитися до попереджень легковажно.

Про це пише “Українська правда”, з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах та розвідці.

“Росія на тлі провалу своєї «спецоперації» по захопленню України може вдатися до спроб атакувати великі українські міста з повітря. Найбільша загроза ракетних атак – до 18 квітня включно”, – йдеться у повідомленні

Розвідники після отримання даних про бажання ворога реалізувати такий план нагадують – у разі повітряної тривоги потрібно переміститися в укриття.

Нагадаємо, начальник військової адміністрації Львівської області Максим Козицький повідомив, що За минулу добу на Львівщину двічі цілилися ворожі ракети з території білорусі. А також з росії та з акваторії Чорного моря.

Як писав «Вголос», Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поінформував, що 80 воїнів 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців стримали багатотисячне угруповання російських військ біля села Мощун на Київщині.

Також ми повідомляли, що з'явилась неофіційна інформація про відсторонення керівництва Чорноморського флоту росії. Урядовий борт рф  прибув до Севастополя і «починаються розбірки».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ