8 листопада у Липниках біля Львова поліція зупинила нетверезим за кермом першого заступника голови Солонківської ОТГ Миколу Пущака.

Про це повідомляють активісти організації Pitbull Lviv.

«Сьогодні зранку Миколу Пущака, заступника голови Солонківської ТГ...було оформлено по ст.130 КУпАП біля Львова, в с. Липники. Микола Пущак на місці зупинки відмовився проходити огляд на стан сп'яніння чи в медзакладі, оскільки доказував, що не керував своїм автомобілем Mercedes Gellendwagen G500, хоча він був єдиною особою в даному автомобілі. Патрульні поліцейські склали на нього відповідний протокол за відмову від проходження огляду», – йдеться у повідомленні.

Пізніше, як повідомляють активісти, на місце затримання прибув депутат Солонківської ОТГ Ігор Кіт, який також мав ознаки алкогольного сп’янінні й відмовився проходити перевірку. На нього поліцейські також склали протокол за ст. 130 КУпАП.


Микола Пущак на своїй сторінці у «Фейсбук» заявив, що має намір судитися з поліцією. 


«Буду судитися із правоохоронцями. Інформація про «п‘яний за кермом» не відповідає дійсності. Хлопці відпрацьовують чиєсь замовлення. Маю відеодокази про фальшування справи», – написав він.

Читайте також:

На Львівщині подружжя так розлучалося через суд, що аж помирилося

Грабіж на вулицях Львова: зловмисниця видерла з рук пенсіонерки сумку з грошима

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ