[media=146697,146698,146699,146700] 

14 грудня перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та заступник міського голови Костянтин Петрочук у робочий час поїхали у місто Ківерці, аби ознайомитися із умовами, у яких проживає пес Бім з Луцька.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що до нього особисто телефонували лучани, які були стурбовані зникненням тварини з вулиці Лесі Українки. За його словами, через значний резонанс у соціальних мережах, він разом з Костянтином Петрочуком вирішили ознайомитись, у яких умовах тепер проживає тварина. Чиновник наголосив, що собака тепер має родину, у якій про нього піклуватимуться.

За словами заступника міського голови Костянтина Петрочука, у групу оперативного реагування «15-80» надійшов дзвінок від громадян з проханням відловити з вулиці Біма. Він наголосив, що міська влада має реагувати на звернення громадян, і тварину забрали в КП «Ласка». Костянтин Петрочук зауважив, що дуже швидко собаці знайшли нову родину. Нині тварина перебуває у хороших умовах. Він переконаний, що у родині Біму буде краще, ніж на вулиці.

«Забираючи тварину з вулиці, ми намагаємося знайти нових господарів. Щодо Біма, то він тривалий час жив на Лесі Українки і був улюбленцем лучан. Проте працівники КП «Ласка» були змушені відреагувати на звернення громадян, адже безпечні умови проживання та комфорт лучан є пріоритетом», – зазначила директор КП «Ласка» Богдана Новарчук.

Новий власник Біма Дмитро Мартинчук задоволений собакою. За його словами, пес – хороший, добрий та вже став улюбленцем родини. Бім проживає разом із господарями у приватному будинку, де спокійно гуляє подвір'ям.

Додамо, що візит двох заступників міського голови до собаки викликав хвилю критики і іронічних зауважень від лучан.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ