Вже засуджений гвалтівник кількох американських акторок Гарві Вайнштайн заявив, що ніколи не нападав на Анджеліну Джолі після того, як вона заявила в новому інтерв'ю, що їй довелося «уникнути» прогнозованої зустрічі з опальним кіномагнатом.

«НАПАДУ НІКОЛИ НЕ БУЛО і НІКОЛИ не було спроби нападу», - відповів Вайнштейн, який в даний час відбуває 23-річний термін за зґвалтування і нанесення побоїв, в заяві TMZ через свого помічника в суботу.

«Це нахабна неправда і реклама клікбейта», - йдеться в заяві. «Ти Анджеліна Джолі, я впевнений, що всі чоловіки і жінки в світі виявляють до тебе інтерес. На тебе нападає весь світ?»

Гаряча відповідь Вайнштейна з'явилася після того, як актриса описала в інтервю «Гардіан» свій передбачуваний попередній досвід з ним як «незбагненний», просуваючи свою майбутню книгу «Знай свої права».

«Мені абсолютно ясно, що це зроблено для збільшення продажів книги», - додав Вайнштайн в своїй заяві.

В інтерв'ю Джолі, яка в 21 рік знялася у фільмі Вайнштайна «Гра напам'ять», розповіла про інцидент своєму першому чоловіку Джонні Лі Міллеру.

«Я трималася подалі і попереджала людей про нього. Я пам'ятаю, як говорила Джонні, моєму першому чоловікові: не дозволяйте дівчаткам йти з ним наодинці", - поділилася Джолі.

Вона додала, що її попросили зніматися в «Авіаторі» 2004 року, але вона відмовилася, тому що в цьому був замішаний Вайнштайн.

Джолі вперше розповіла про передбачуваний інцидент з Вайнштайном в звіті New York Times за 2017 рік, заявивши, що він «небажано доглядав» за нею в номері готелю.

«У мене був поганий досвід спілкування з Гарві Вайнштайном в юності, і в результаті я вирішила ніколи більше не працювати з ним і попереджати інших, коли вони це роблять», - сказала тоді Джолі. «Така поведінка по відношенню до жінок в будь-якій сфері, в будь-якій країні неприпустима».

ІА "Вголос": НОВИНИ