Про це повідомляє «UiP».

Презентація сьомої моделі «iPhone» відбудеться 7 вересня в Сан-Франциско в 10:00 за місцевим часом (20:00 за київським часом).

Від нової моделі очікують збільшення обсягу пам'яті. На думку експерта, базова модель «iPhone 7» отримає накопичувач на 32 Гб, також будуть доступні варіанти на 128 і 256 Гб. З'явиться нова конфігурація обсягу пам'яті - 3 Гб отримає фаблет «iPhone 7 Plus». процесор А10 нового покоління.

Також «iPhone 7 Plus» отримає модуль камери з двома 12-мегапіксельними сенсорами і парою об'єктивів - ширококутним з оптичною стабілізацією, а також 2-3-кратним оптичним зум-об'єктивом. Крім того, спалах в камері обзаведеться чотирма LED світлодіодами - два відповідатимуть за холодні тони, а два за теплі.

На думку аналітика, в «iPhone 7» буде реалізований пило- та вологозахист за стандартом IPX7 - такий використовується в «Apple Watch». Таким чином, зі смартфоном можна буде приймати душ, занурювати його у воду на глибину до 1 метра і не боятися падінь в пісок.

Також очікується, що новинки смартфонів не матимуть стандартного роз'єму 3,5 мм для навушників. Ймовірно, що на презентації будуть представлені перші бездротові навушники від «Apple».

Очікуються також і зміни у забарвленні корпусу. Нові забарвлення корпусу. Відповідно до припущень, смартфон буде представлений в 5 колірних варіаціях. Також очікується вихід моделі з ламінованої фактурою.

На «Apple TV» вже з'явився канал для трансляції майбутнього заходу.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ