У п’ятницю, 7 червня, Львів попрощається з військовими Леонідом Єфіменком та Іваном Масинцем.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Зранку о 09:30 у храмі Вознесіння Господнього УГКЦ (вул. Широка, 81А) відбудеться молитва і прощання з воїном Іваном Масинцем.

Чин похорону захисників Івана Масинця та Леоніда Єфіменка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Іван Масинець (14.06.1983-17.02.2024). Львівʼянин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №65 м. Львова. Здобув професію механіка у Відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій».

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

У Івана Масинця залишилися батьки, брат, сестра, племінники та багато друзів. 


Леонід Єфіменко (02.09.1972-31.05.2024). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі № 11 (сьогодні – Львівська правнича гімназія). У 1987 році вступив до колишнього Середнього професійно-технічного училища №17 міста Львова, де здобув кваліфікацію «Столяр будівельний-паркетник III-го розряду». Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Збройних Силах України.

Із перших місяців повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у складі 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Леоніда Єфіменка залишилися дружина, син, тітка та двоюрідні брат і сестра.



ІА "Вголос": НОВИНИ