Завтра, 21 червня, Львів попрощається з військовослужбовцем Дмитром Гладким, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР.
 
Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Дмитро Гладкий (19.08.1975-24.06.2023) Львів’янин. 

Навчався у Ліцеї №52 Львівської міської ради. Закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Після завершення навчання працював зв’язківцем у Львівській філії Акціонерного товариства «Укртелеком». Згодом обіймав посаду завідувача на підприємстві «Віконні системи». Любив вивчати мови, читав велику кількість історичної літератури. Захоплювався велоспортом, гірським туризмом, обожнював українські Карпати.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських загарбників. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на посаді командира бойової машини-командира відділення у складі 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Дмитра Гладкого залишилися мама та сестра.

Вічна пам'ять...

ІА "Вголос": НОВИНИ