У четвер, 1 лютого, Львівська громада попрощається з військовослужбовцями Богданом Козаком та Ігорем Левицьким, які захищали Україну від російських окупантів.

Про це повідомили у ЛМР.

Чин похорону воїна Богдана Козака розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі у Львові.

Чин похорону воїна Ігоря Левицького розпочнеться об 11:00 у церкві святого Миколая УГКЦ в селі Підбірці (вул. Яхимовича, 68). Поховають захисника на місцевому кладовищі у Підбірцях. 

Богдан Козак («Полин») (27.01.1995-20.01.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №77, згодом здобув освіту у колишньому Професійно-технічному училищі №28.

Мав винятковий хист до кулінарії, тож після завершення навчання працював кухарем у низці закладів у сфері ресторанного бізнесу міста Львова. У вільний час захоплювався рибальством. За словами рідних, Богдан Козак був надзвичайно наполегливим та трудолюбивим.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на Луганщині у складі 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Богдана Козака залишилися мама і брат. 

Ігор Левицький (01.09.1970-29.01.2024) Народився у селі Бессарабка Миколаївської області. Згодом родина Ігоря Левицького переїхала до Підбірців Львівської області.

Навчався у Підбірцівському ліцеї Львівської міської ради. Здобув освіту у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Львівський професійний політехнічний ліцей» (тоді – Професійно-технічне училище №33 міста Львова).

Після проходження військової служби працював на заводі із виробництва сантехніки, а протягом останнього часу займався ремонтами у Підбірцях. Захоплювався фотографією та комп’ютерною технікою.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до складу військової частини А4838.

У Ігоря Левицького залишилися двоє сестер, племінник та племінниця.

Вічна пам'ять...

ІА "Вголос": НОВИНИ