Про це інформують у прес-службі Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Захід почнеться о 14:00 год за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 6-8. Учасники пікету озвучать наступні вимоги до членів парламентського комітету:

1. Підтримати законопроект №5094-1 народного депутата Юрія Левченка про звільнення працівників від сплати судового збору у трудових спорах і профспілок від сплати судового збору при захисті гарантій профспілкової діяльності.

2. Не підтримувати законопроект №5094 (основний) Дроздика («Народний Фронт»), який передбачає звільнення від сплати судового збору як працівників, так і роботодавців. Адже немає жодних підстав казати, що роботодавцям не вистачає грошей для того, щоби судитися з працівниками.

3. Визнати незадовільною роботу голови комітету Людмили Денісової, яка брутально порушувала встановлений законом порядок роботи комітету при розгляді проекту Трудового кодексу, не надавши громадськості та профспілкам слова, провівши таємне засідання в кулуарах, про що є лист секретаря цього комітету.

4. Включити до плану роботи комітету на новий звітний період нове засідання щодо проекту Трудового кодексу. «Свобода» і профспілки вимагатимуть відхилення цього документу як неприйнятного для українців.

5. Не вносити в проект пропозицій до порядку денного 7-ї сесії проект Трудового кодексу.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ