Завтра, 20 липня, у Львові попрощаються з бійцем полку «Азов», який загинув обороняючи Маріуполь, Ігорем Михайлишиним «Дереком»

Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі Петра і Павла у Львові.

Поховають бійця на Личаківському кладовищі. 

Ігор Михайлишин - львів'янин, закінчив загальноосвітню школу №65.  

Навчався у Львівському вищому професійному училищі інформаційно-комп’ютерних технологій та Національній академії внутрішніх справ.

Протягом 2013 – 2014 років був активним учасником Революції Гідності.

Впродовж 2014 – 2017 років проходив службу у добровольчому батальйоні «Азов» патрульної служби міліції особливого призначення Міністерства внутрішніх справ України (зараз – Окремий загін спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України). У складі полку перебував у секторі «М» зони проведення АТО та брав участь у Широкинській операції.

У 2017 році проходив військову службу у 199-му навчальному центрі Десантно-штурмових військ Збройних сил України, а згодом – у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Молодший сержант. Із 2021 року продовжив військову службу в Окремому загоні спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Національної Гвардії України.

Загинув 20 березня 2022 року в Маріуполі. Указом Президента України від 2 квітня 2022 року №202/2022 посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

В Ігоря Михайлишина залишились дідусь, бабуся, батьки та сестра.

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», на війні з російськими окупантами загинув керівник фракції «Європейська солідарність» у Львівській районній раді Тарас Жеребецький. 

ІА "Вголос": НОВИНИ