Завтра, 13 липня, Львів попрощається з Героєм Олександром Владимиром, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону розпочнеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла о 15.00, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. 

Біографічна довідка Героя

Олександр Владимир (27.05.1967-07.07.2022). Львів’янин. Протягом 1974 – 1984 років навчався у загальноосвітній школі № 35 (сьогодні - Львівська середня загальноосвітня школа східних мов та східних бойових мистецтв «Будокан» з поглибленим вивченням іноземних мов). Після здобуття середньої освіти навчався у Саранському вищому військовому авіаційному училищі льотчиків.

Учасник бойових дій на території Республіки Афганістан. У 1994 – 1998 роках служив у 12-тій окремій бригаді армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка Сухопутних військ Збройних сил України. Після виходу на пенсію працював охоронцем у Морському торговельному порту «Южний» та товаристві з обмеженою відповідальністю «Охоронна Агенція Тайфун».

Капітан. Впродовж 2016 – 2022 років служив у лавах 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

В Олександра Владимира залишились дружина та син.

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», в бою з окупантами загинув воїн з Прикарпаття. 



 

ІА "Вголос": НОВИНИ