У четвер, 22 лютого, Львів прощатиметься з двома загиблими Героями, які захищали Україну від російських окупантів. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Про це повідомляє ЛМР.

Олег Короляк (02.05.1991-15.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобував освіту на хімічному факультеті Національного університету «Львівська політехніка».

 

Після завершення навчання проходив військову службу у лавах військ протиповітряної оборони. Працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Лінапарат Сервіс», згодом – на підприємстві “SavService” у Львові.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Був у складі 115-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання у гарячих точках фронту. За особисту мужність був відзначений нагрудним знаком «Ветеран війни».

У Олега Короляка залишилися батьки, дружина і двоє дітей.

Дмитро Сливка (19.08.1996-18.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту в Українському католицькому університеті та у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.

З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України від російських окупантів. Боронив незалежність та територіальну цілісність держави у лавах 47-ї окремої механізованої бригади «Маґура» Сухопутних військ ЗСУ.

Вічна пам'ять...

 

ІА "Вголос": НОВИНИ