У середу, 9 листопада об 11.00, у Гарнізонному храмі Львова відбудеться прощання з загиблим Героєм, пластуном Тарасом “ТТ” Гаврилишиним.

Про це повідомляється на сторінці Національної скаутської організації «Пласт».

Тарас Гаврилишин долучився до Пласту ще в 1997 році у Львові, належав до куреня “Чорноморці” і активно пластував та не припиняв працювати з юнацтвом до останніх днів.
“ТТ відрізняється такою рисою серед інших як справедливість. Завжди стане на захист людей, що зазнають несправедливості. В роботі має холодний розум та гаряче серце!” — так відгукуються про нього друзі та пластові побратими.

Тарас був учасником, а згодом комендантом десятків крайових таборів та вишколів, одним із головних інструкторів морського пластування, зокрема у вітрильництві, водному мандрівництві, піонірці, картографії, самозарадності. Юнацтво та товариші кажуть, що в цій сфері йому не було рівних.

Член залоги козацької "Чайка Спас - походи", зокрема організатор морських
пластових походів Чорним морем у Стамбул та вишкільних походів річкою Дніпро.
За багаторічне поширення ідеології українського мореплавства був нагороджений медаллю 100-річчя прапора ВМС ЗС України.
«Друг »ТТ" в перші дні повномасштабного вторгнення, разом із іншими побратимами з куреня «Чорноморці», зголосився добровольцем до лав Збройних сил України. Відбував службу у 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України. На початку листопада героїчно загинув, захищаючи Батьківщину на Херсонщині", – зазначають в організації.

Прощання з Героєм  відбудеться у середу, 9 листопада об 11.00, у Гарнізонному храмі Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ