Про це повідомляють організатори свята.

У цей час вдруге відкриють свої двері садиби, щоб відтворити побут української родини в час Різдва.

Впродовж свята «Різдво в Гаю» гості зможуть долучитись до різноманітних майстер-класів: створення ляльки-мотанки, плетіння дідуха і Різдвяних павуків з соломи та виготовлення свічок ручної роботи разом із Львівською Свічковою мануфактурою, А для малечі читатимуть добрі казки про маленькі й великі Різдвяні дива та проведуть майстер-клас із розмальовування пряників.

На головній сцені виступатимуть вертепи, а також відбудеться спільна коляда з гуртами «Джалапіта», «Курбаси», вертепом театру тіней «Див» та гурту «Йорий Клоц». Вперше на святі «Різдво в Гаю» співачка Оксана Муха виконає колядки із свого нового альбому.

Зазначимо, вартість вхідного квитка: дорослий - 20 грн., дитячий - 10 грн. (для дітей від 6 до 12 років, для дітей до 6 років - вхід безкоштовний). Половина коштів із вартості квитка, буде скеровано на реставрацію пам’яток Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

Як добратися у Шевченківський гай: трамваєм (№ 2, 7, 10); автобусом (№ 5А, 18, 24, 29, 36, 39, 47А, 50, 102, 105, 110, 138, 147, 217А). Зупинка: Шевченківський Гай, далі прямуйте вгору по вул. Круп'ярській та вул. Чернеча Гора. Пішки: з Площі Ринок мальовничими шляхами старого міста. Прогулянка триватиме близько 40 хв (відстань 3 км).

ІА "Вголос": НОВИНИ