Слова Петра Порошенка про «пекельні санкції» наробили галасу в окупантів.

Про це повідомляє телеканал «Прямий»

П’ятий Президент та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко висловив щиру солідарність та підтримку дружнім Польщі та Литві, які протистоять цинічній інспірованій Олександром Лукашенком та Володимиром Путіним міграційній навалі. Порошенко закликав запровадити найжорсткіші санкції до режимів Лукашенка і Путіна.

“Закликаю міжнародну спільноту активно діяти, аби не допустити гуманітарної трагедії та покарати винних. Найменшою міжнародною карою стало б запровадження пекельних санкцій не лише проти режиму Лукашенка, але й справжнього “ляльковода” та ворога демократичного світу – Путіна”, – заявив Порошенко

В російських ЗМІ почалася істерика після заяви п'ятого президента Петра Порошенка. Так, речниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова заявила, що Росія нібито вимушено “прийняла” на своїй території “сотні тисяч українців, надавши комусь громадянство, комусь тимчасовий притулок, комусь матеріальну та медичну допомогу”. При цьому на своєму телеграм-каналі Захарова опустила згадку про очільника Кремля Путіна, так немов Порошенко говорив лише про Білорусь.

Також не обійшлося у її дописі й без погроз. Речниця МЗС РФ написала, що п’ятому Президенту Петру Порошенку слід “мовчати і молитися” та думати про пекло.

Читайте також: Німеччина пропонує розміщувати «нелегалів Лукашенка» в Україні

ІА "Вголос": НОВИНИ