Заяви про благодійність Порошенка, особливо щодо армії, викликають ще  більшу злість у людей. Бо вони думають: «Це ж треба так було красти, аби нам затикати пельку цими награбованими і вкраденими у нас мільйонами?».

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

«Він розуміє, що, аби відволікати увагу, треба подачки кидати і розповідати, який ти благодійник. І якщо в його команді розпочали вже таким вихвалятися, це означає, що у них вже будь-які раціональні аргументи на його користь закінчились. І вони вже, як потопельники, хапаються за соломинку. Порошенко вже потопає і тягне на дно всю свою команду», - зазначив Олег Соскін.

Бо ж чинний Президент, за словами експерта, та його група сьогодні контролюють всю нашу економіку. «Усю нафту, яку добувають в Україні, а це мінімум 5…7 млн тонн, весь газ — це мінімум 20…23 млрд кубів, металургійні комбінати, залізницю, електростанції, харчову та легку промисловість. Немає на сьогодні в Україні видів бізнесу, де не присутній Порошенко. І, гамаю, статки групи Порошенка зараз складають приблизно 5…7 млрд доларів», - резюмував експерт.

Більше читайте тут: «Порошенко — найміфічніший український Президент».

ІА "Вголос": НОВИНИ