У середу, 1 червня, збірна України з футболу у такий важкий для нашої держави час провела півфінальний матч плей-офф відбору на ЧС-2022 у Катарі.

Підопічні Олександра Петракова зустрілися зі Шотландією на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго. Про це пише «Вголос».

У першому таймі українці чимало атакували та намагалися першими відкрити рахунок у матчі. Старання наших збірників втілилися у забитий м’яч.

На 33-й хвилині Малиновський віддав передачу-цукерку на хід Ярмоленку. Андрій ефектно прийняв м’яч та з ходу перекинув Гордона – 1:0 на користь України.

На початку другого тайму гольова феєрія продовжилася. Збірна України забила вдруге!

На 48-й хвилині Забарний віддав передачу Ярмоленку, а автор першого взяття воріт залишив круглого для Караваєва. Останній подав на Яремчука, а Роман з-під захисників поцілив головою у правий кут воріт.

Згодом було кілька «валідольних» хвилин. На жаль, українські футболісти провалилися. Бущан невдало зіграв на перехопленні подачі, а Степаненко не зумів винести м'яч з воріт. Відзначився Макгрегор.

На доданих хвилинах Артем Довбик поставив крапку в матчі – 3:1 на користь України.

Україна святкує перемогу та зіграє проти Уельсу за право поїхати на Чемпіонат світу в Катарі. Вирішальне протистояння відбудеться 5 червня.

Як писав «Вголос», під час матчу плей-офф відбору на ЧС-2022 Шотландія-Україна стадіон скандував «ЗСУ!» З’явилося відео.

ІА "Вголос": НОВИНИ