Ми самі собі не змогли зарадити – допомогли інші. Все склалося якнайкраще. Не підвели представники групи Е. Збірна Швеції на останніх секундах гри вирвала перемогу в команди Польщі – 3:2, а Іспанія просто знищила словаків – 5:0.

Футболісти збірної України, які виглядали спантеличеними останніми днями, тепер можуть отримати суттєвий психологічний підйом. Ба більше – до матчу 1/8-ої фіналу Євро-2020 проти потужної іспанської команди є час підготуватися.

Матч плей-оф для збірної України заплановано на вівторок, 29-го червня. Відбудеться гра у шотландському Глазго. Збірна Швеції, незважаючи на її серйозну поставу у груповому етапі, не є аж таким грандом світового футболу, однак деякі фрагменти поєдинків скандинави провели просто феєрично.

Хай там як, але українцям пощастило, і Євро-2020 для нас триває. Чи вийде підопічним Андрія Шевченка реваншуватися за бліду гру проти австрійців в останньому матчі групового етапу – це інше питання. Зараз, попри все, треба налаштовуватися на збірну Швеції. Шанси проти цієї команди однозначно є. Згадайте 2012-ий, тоді Андрій Шевченко, ще будучи футболістом, забив два голи у ворота шведів…

ІА "Вголос": НОВИНИ