Збройні сили України завдали авіаційних та ракетно-артилерійських обстрілів по пункту розгортання зенітно-ракетних комплексів «Бук-М3» в Бериславському районі Херсонської області та по зосередженню озброєння та техніки неподалік Любимівки в Каховському районі Херсонщини.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«Нашою авіацією та підрозділами ракетно-артилерійських військ виконано понад 140 вогневих завдань, зокрема, нанесено удари по пункту розгортання ЗРК «Бук-М3» в Бериславському районі та по зосередженню озброєння та техніки неподалік Любимівки в Каховському районі», – інформують військові.

Підтверджені втрати ворога складають вісім військовослужбовців зс росії, буксирований міномет 120 калібру та бойова машина піхоти. Решта ворожих втрат дорозвідується.

Нагадаємо, 27 вересня на Херсонщині підрозділи зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування «Південь» збили ворожий штурмовик Су-25.

Як писав «Вголос», українські військові затрофеїли два танки Т-80, які належали 4-й гвардійській танковій Кантемирівській дивізії імені Ю. Андропова Сухопутних військ рф.

Також ми повідомляли, що на Харківщині поблизу Куп’янська бійці 92-ї бригади полонили першого частково мобілізованого бійця рф.

ІА "Вголос": НОВИНИ