Російському журналісту Олександру Невзорову і його дружині Лідії надали громадянство України. Відповідний указ підписав український президент Володимир Зеленський.

Олександру Невзорову і його дружині Лідії Невзоровій указом президента Володимира Зеленського надано громадянство України.

Це підвертив сам журналіст у своєму Телеграмі.

 

Зазначимо, проти журналіста Олександра Невзорова у Росії порушили справу. Його звинувачують у тому, що він, нібито, поширює фейки щодо війни на території України.

Головною причиною порушення справи стало те, що Невзоров оприлюднив в соціальній мережі наслідки окупантського обстрілу пологового будинку в Маріуполі. В Міноборони Росії заявили, що дані, нібито, не є правдивими.

Також Слідчий комітет РФ додав, що журналіст супроводжував публікацію «недостовірними» фотографіями потерпілих цивільних, а джерелами поширення цих кадрів є ЗМІ України.

Нагадаємо, сотні автомобілів зараз стоять на виїзді зі Запоріжжя до тимчасово окупованих територій України. Причиною обмеження виїзду стали обстріли російських окупантів та розмив дороги.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ