Президент України Володимир Зеленський прокоментував чутки про його наміри звільнити очільника спецслужби. Про це Зеленський сказав на спільній пресконференції з президенткою Молдови Майєю Санду у Києві.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Що стосується керівника Служби безпеки України: по-перше, якби я захотів його звільнити, я вже його звільнив би, а по-друге, у нас проходить інспекція всіх правоохоронних органів зараз. Саме через те, що 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення РФ на нашу землю», – заявив Зеленський.

За його словами , деякі представники тих чи інших правоохоронних органів кудись поділися замість того, щоб бути на місці і захищати свою державу і народ.

«З різних причин. І тому зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу, наголошую: будь-якого залежить тільки від цього. Чим я й займаюся», – сказав він.

Зеленський також додав, що повністю підтримує реформу СБУ.

«Закон щодо реформи був проголосований у першому читанні. Щоправда, це було до війни. Війна вносить корективи. Ми продовжуватимемо (реформу – ІФ) на шляху до ЄС. Але я ще раз наголошую, ми проводимо реформи для себе, а не для Європейського. Союзу», – зазначив президент.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Український військовий пояснив, чому путін б'є ракетами по мирних містах

Данілов розповів нові подробиці удару по Кременчуку

У США відреагували на ракетний удар по Кременчуку

ІА "Вголос": НОВИНИ