У деяких своїх війнах Росія втрачала загалом менше, ніж кладе там, зокрема під Бахмутом.

Про це сьогодні, 29 січня, президент Володимир Зеленський розповів у своєму традиційному відеозверненні.

«Основна увага, звичайно, – ситуації на фронті, передусім на Донеччині та на південних напрямках. Ситуація дуже жорстка», – зазначив глава держави.

За його словами, на Бахмутському, Вугледарському та інших напрямках в Донецькій області відбуваються постійні російські штурми і намагання прорвати нашу оборону. Зеленський наголосив, що ворог не рахує людей і попри численні свої втрати зберігає високу інтенсивність атак.

«У деяких своїх війнах Росія втрачала загалом менше, ніж кладе там, зокрема під Бахмутом. І протиставити цьому можна лише надзвичайну стійкість і повне розуміння того, що, захищаючи Донеччину, наші воїни захищають усю Україну», – сказав президент.

Зеленський пояснив, що кожен зупинений крок ворога на Донбасі – це десятки недопущених кроків окупантів на інших напрямках.

Він подякував всім підрозділам, які попри все зберігають позиції й відбивають ворожі штурми на Донеччині.

Особливо глава держави відзначив бійців 72-ї окремої механізованої бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади «за наполегливість при виконанні бойових завдань на Донецькому напрямку».

Також він відзначив наших воїнів на південних напрямках. Зокрема, 44-ту та 406-ту артилерійські бригади, а також розвідувальні підрозділи 123-ї та 124-ї бригад тероборони.

ІА "Вголос": НОВИНИ