Президент України Володимир Зеленський сьогодні провів Ставку Верховного Головнокомандувача. На засіданні обговорили ситуацію на фронті та протиповітряну оборону.

Про це йдеться на сторінці Офісу президента.

Президенту доповіли про оперативну обстановку на головних напрямках фронту, а також про основні місця скупчення сил і засобів противника та його вірогідні дії в найближчий період. Учасниками засідання було скоординовані подальші кроки щодо захисту та деокупації українських територій.

«Окремо учасники засідання зупинилися на заходах з організації ефективної системи протиповітряної оборони України та прикриття стратегічно важливих об’єктів. Були обговорені питання відновлення озброєння, військової техніки та засобів ППО з урахуванням потреб сил оборони», - йдеться у повідомленні.

Також на засіданні розглянули питання забезпечення армії боєприпасами та їх розподілу по угрупованнях військ. Окремо президент Зеленський повідомив про деталі засідання у своєму зверненні.

Раніше «Вголос» писав, що на Херсонщині ЗСУ вже звільнили від російських окупантів 88 населених пунктів.

Додамо, десять громадян Ірану, які тренували російських солдатів на окупованих територіях України, за останній тиждень загинули в результаті ударів з українського боку.

ІА "Вголос": НОВИНИ