Президента Володимира Зеленського запитали, чи відповідає позиція народного депутата Мар'яни Безуглої зі «Слуги народу» його особистій позиції стосовно головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це він розповів на своїй великій пресконференції.

Президент відповів, що у Безуглої та Залужного складні стосунки і порадив їм менше робити селфі, а більше працювати на результат.

«А пан Залужний також мій представник. Як і всі ті, кого я призначав або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось соромно», - наголосив він.

 

При цьому Зеленський зазначив, що немає часу читати коментарі у Facebook.

«Вибачте, я не займаюся цим, у мене немає часу», - сказав він.

 При цьому додав, що йому не до цих «зайвих безрезультативних діалогів». За його словами, він використовує соціальну мережу як майданчик, як пошту, де може відповісти на запитання суспільства і як формат спілкування партнерами.

«А що стосується Мар'яни, Валєри і у них там є ще кілька людей, дуже складно. Вони всі дуже люблять коментувати, лайкати у Facebook. Вони дуже часто там спілкуються. У них там діалоги. Вони з перших днів, то разом їдуть на фронт, то вони сваряться. Це складні для мене питання. Тому я вам сказав, що нам всім треба давати результат державі щоденний, а селфі - встигнемо», - сказав Зеленський.

ІА "Вголос": НОВИНИ