Глава України Володимир Зеленський прокоментував погрози росії щодо використання ядерної зброї. Зокрема, президент закликає світову спільноту реагувати на це.

Про це Зеленський повідомив на своєму сайті.

«Бо таких погроз буде ще багато. Щоб їх було менше, має бути системно виписано, якою буде реакція. Навіть на слова чи наміри. Щоб такі військово-політичні керівники боялися навіть думати погрожувати будь-якій державі чим завгодно – ядерною зброєю, чи голодом, чи анексію, чи окупацією», - сказав президент.

Глава України також наголосив, що світ має бути міцним і не боятися залякувань з боку російської влади.

Вголос раніше писав, що у росії продовжують погрожувати застосуванням ядерної зброї. Заступник голови ради безпеки рф медведєв розродився черговим пасажем про те, що держава-агресор «має право застосувати ядерну зброю» і обурився тим, що США та Британія вже попередили Кремль про наслідки такого кроку.

«Уявімо собі, що Росія змушена застосувати найгрізнішу зброю проти українського режиму, який вчинив масштабний акт агресії, небезпечний для самого існування нашої держави. Вважаю, що НАТО не стане прямо втручатися в конфлікт і за такого розкладу. Адже безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіша за долю нікому не потрібної України», - заявив російський політик.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ