Президент України Володимир Зеленський прийняв запрошення Прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо виступити у канадському парламенті

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Трюдо написав у Твіттері.

“Я запросив Президента Зеленського звернутися до парламенту Канади. Канадців надихає мужність та стійкість українців, а також лідерство Президента, тож вони раді послухати його”, - зазначив прем’єр-міністр Канади. 

Нагадаємо, у Маріуполі під час нальоту російської авіації знищено пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче і терапевтичне відділення.

Про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Фейсбуці.

«Щойно російський пілот, який, напевно, не цурається називати себе людиною, знову натиснув на гачок, точно знаючи, куди поцілить бомба. Росіяни! Ви не лише перетнули межу неприпустимих стосунків між державами та народами. Ви перетнули межу людяності. Припиніть називати себе людьми!», - заявив Кириленко.

 

Додамо50 автобусів заблоковані російськими військовими у Стоянці

Евакуація з містечок на Київщини заблокована через окупантів. Рашисти порушили домовленості щодо гуманітарного коридору для евакуації мирного населення із Бучі на Київщині. 50 атвобусів, які мали вивезти людей, стоять заблоковані. Про це інформують у Бучанській міськраді.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ