Володимир Зеленський думає як “на корені” збити політичні перспективи Дмитра Разумкова, щоб той високо не злетів.

Спікер парламенту Дмитро Разумков – досвідчений політик. Він почав грати у свою гру і визначив, що робитиме. Зеленський і його оточення це розуміє, тож президент “зніматиме” такого конкурента.

Про це в ефірі проєкту “Говорить Великий Львів” на каналі NTA  заявив віцеспікер парламенту VII скликання Руслан Кошулинський.

Він наголосив: Дмитро Разумков, перед тим як зайти в парламент, не був фотографом – він досвідчена фігура в політиці і “знає, куди потрібно бігти”.

“Навіщо Зеленському конкурент у формі голови Верховної Ради? Не секрет, що у Разумкова тісні взаємини із групою Ахметова. Не секрет, що йде підготовка групи, яка буде у цьому пулі. Так Разумков собі торує майбуття, тож Зеленський думає як це збити “на корені”, щоб той зараз не злетів”, – вважає Кошулинський.

Тож він переконаний: зустріч “Слуги народу” у Трускавці дасть можливість збору підписів за відставку Разумкова, це відбудеться найближчим часом.  Тим більше у парламентській президії по праву руку “сидить перший заступник, який спить і бачить стати головою Верховної Ради”. Мовляв, між Разумкровим і Стефанчуком немає порозуміння.

“Якщо навіть всередині між ними немає довіри і Стефанчук показав, що виконуватиме будь-які кроки, які скажуть із Банкової, можемо прогнозувати: є всі чинники для того, щоб депутатський корпус у своїй більшості визнав роботу Разумкова незадовільною”, – підкреслив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, Апарат Верховної Ради підготував підписні листи за відставку Дмитра Разумкова з посади голови парламенту.

ІА "Вголос": НОВИНИ