Володимиру Зеленському, після того, як він став президентом, команда забороняла читати соцмережу «Фейсбук». Адже він дуже засмучувався, коли бачив «злі» коментарі.

Про це розповів актор студії «Квартал 95» Юрій Великий в інтерв'ю виданню "Гордон".

За словами артиста, Зеленський залежить від чужих оцінок.

«Він дуже вразлива людина… Секретарка його, Маша, приходила до нас в офіс. Звичайно, нам все цікаво: »Машунь, що там? Як там Вова? Як у вас?«. Вона казала, що він дуже вразливий, що все, що про нього говорять, йому важливо. Наскільки я пам'ятаю, йому навіть забороняли читати фейсбук, YouTube, та інше… А він спочатку читав», - згадує Великий.

Представник «Кварталу 95» вважає, що вразливість Зеленського посилилася після того, як він став президентом.

«Якщо навіть у номерах, як ми показували, він знайшов щось для себе образливе, значить, він болісно реагує… І я думаю, що швидше за все, у нього виробилася така захисна реакція вже після того, як він став президентом. Тому що до цього він абсолютно нормально реагував», - наголосив Великий.

Раніше повідомлялося, що якби президентські вибори проходили у найближчі дні, то у другому турі розрив між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком порівняно з виборами у 2019 році скоротився б з 49% до 8%.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ