Психолог Олег Попов пояснив поведінку Володимира Зеленського у стресових ситуаціях.

Про це він розповів у коментарі «Вголосу».

«Тут ми можемо розглянути ситуацію із «луцьким терористом». Те, що Зеленський записав це відео і виклав його в ефір через вимогу терориста, означає, що, по-перше, все його оточення жахливо непрофесійне, і, по-друге, він сам такий же. Я це кажу тому, що глава держави не має права вступати у переговори із будь-якими терористами чи, тим більше, виконувати їхні вимоги. Це порушення всіх можливих протоколів», - пояснив Олег Попов.

«Я переконаний, що в його оточенні є люди, які йому сказали так зробити, але у даному випадку піар важливіший. Тобто, сам Зеленський чи наближені до нього люди використали цю «акцію» для того, щоб підняти його статус і рейтинги. Аякже, людина врятувала 12 людей за допомогою одного відео! А насправді все це зовсім не так і я вважаю всю цю ситуацію інсценуванням», - додав психолог.

«А якщо говорити загалом, то Володимир Зеленський не може нічого тримати під контролем. Чому? Бо для того, щоб щось контролювати, в Україні необхідно мати свою команду, а у нього її немає, від слова «зовсім». У Зеленського є Юзик і ще може 2-3 депутата. Всі інші посадовці – це люди, які не є ні соратниками, ні друзями Володимира Зеленського. Їх призначили на посади інші люди. Другий варіант, коли чимось можна керувати в нашій державі, – це якщо у вас є фінансовий ресурс. А в Зеленського і його немає.

Тому все це свідчить про те, що хоч Володимир Олександрович був вибраний більшістю виборців, він все одно є маріонеткою у чиїхось руках», - резюмував він.

Більше читайте тут: Рік президентства: психологічні метаморфози Зеленського

ІА "Вголос": НОВИНИ