Викладач політичної риторики Наталія Романь описала психотип Володимира Зеленського.

Про це вона розповіла у коментарі «Вголосу».

«Тут можна сказати те, що Володимир Зеленський поки ще не достатньо проявився. Мене лякає, що він дуже сильно реагує на гострі думки різних людей. Наприклад, він задекларував мир, потім з’явилось гасло «Ні капітуляції» і у Володимира Олександровича одразу почалась змінюватись риторика, з’явились якісь «кроки назад». Це означає, що він дуже залежний від думки багатьох людей та їх об’єднань, з якими він, з невідомих причин, рахується. З іншого боку, ми не знаємо, чому він надає цим думкам такої ваги, бо, можливо, там така ситуація, що по-іншому поступити президент не може. Наприклад, як була ситуація з Аваковим, який залишився у кріслі міністра», - зауважила Наталія Романь.

«Мене також лякає те, що він є недостатньо «пропрацьований» у плані психології. Зеленський надто емоційно реагує на усі претензії до нього, ніж цього потребує ситуація. Під час перемовин із різними «акулами» і «зубрами» політики це може «вилізти боком». Такі речі можуть Володимира Зеленського вивести із себе і  це буде ризиком для інтересів України», - додала вона.

«Як актор він вміє зробити так, щоб про нього склалось гарне враження, вміє бути нібито щирим і переконливим, але я розумію, що це вибудуваний персонаж, а що там усередині, ми не знаємо», - підкреслила психолог.

Більше читатйте тут: Зеленський VS Путін: війна психотипів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ