Під час візиту Володимира Зеленського до Туреччини відбулася розмова з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Так, президент Туреччини мав телефонну розмову з прем’єр-міністром Канади, під час якої він зазначив, що в нього є сюрприз для Джастіна Трюдо, і передав слухавку Володимиру Зеленському.

Пресслужба зазначила, що лідери України та Канади обмінялися дружніми привітаннями та коротко обговорили питання спільного порядку денного та взаємодії в актуальних проектах.

Читайте більше актуальних новин Вголосу:

  • Україна і Туреччина створять новий формат співпраці.
  • У п’ятницю, 16 жовтня, глава держави Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Туреччини. Сторони мають ухвалити низку двосторонніх документів. Зеленський та Ердоган обговорюватимуть питання щодо взаємин між Туреччиною та Україною
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна і Туреччина перебувають на фінішній прямій щодо угоди про вільну торгівлю.
  • Володимир Зеленський зустрівся з Варфоломієм у патріаршому храмі Святого Георгія у Стамбулі. Український президент обговорив з патріархом ситуацію на Донбасі.
  • 16 жовтня Україна і Туреччина підписали військову угоду та меморандум між міністерствами оборони, що відкриває нові можливості для військового та військово-технічного співробітництва.

ІА "Вголос": НОВИНИ