Зеленський заявив, що протягом найближчих п’яти років Україна кардинально зміниться, а вітчизняна економіка щороку зростатиме на 5-7%.

Про це президент України повідомив на українсько-турецькому бізнес-форумі, який відбувся 8 серпня у рамках офіційного візиту до Турецької Республіки.

«За цей час ми інвестуємо в нашу інфраструктуру щонайменше 20 млрд доларів, щоб привести до ладу наші 24 тис. км доріг, збільшити кількість аеропортів, що реально працюють, до 15, забезпечити розвиток п’яти морських портів, щоб істотно наростити їхню потужність, потроїти потужність нашого військово-промислового комплексу», – наголосив Президент.

Глава держави повідомив, що в результаті великої приватизації ефективні інвестори отримають сотні цікавих об'єктів.

«Ми проведемо велику приватизацію і продамо ефективним інвесторам сотні цікавих об'єктів, створимо нормальні конкурентні правила роботи на енергетичних ринках і спростимо правила ведення бізнесу, прибравши обмеження у сферах трудових відносин та руху капіталу», – зазначив Президент.

Нагадаємо, у рамках офіційного візиту до Туреччини Президент України Володимир Зеленський взяв участь у роботі українсько-турецького бізнес-форуму у Стамбулі, де закликав інвестувати в Україну.

ІА "Вголос": НОВИНИ