У Румунії у вівторок, 14 лютого, стався новий землетрус, магнітудою 5,7 бала. Через це пошкоджено будинок у місті Таргу-Жіу.

Про це пише румунське видання libertatea.ro.

Відомо, що після землетрусу магнітудою 5,7 відбулися ще два підземні поштовхи магнітудою 3,4 і 3,5. Мер міста Таргу-Жіу розповів, що землетрус завдав ще більшої шкоди, ніж вчорашній.

«Кілька димарів впали з будівлі ратуші на автомобілі у дворі, встановлюються наслідки. Ми евакуювали персонал, але інтенсивність землетрусу була дуже високою, а його тривалість довшою порівняно з вчорашнім днем», – сказав він. 

Також румунські ЗМІ публікують фото з наслідками землетрусу у Таргу-Жіу. Цегла і черепиця відірвалися від будівлі та впали на вулицю.

Землетрус відчувався і в місті Клуж.

«В інтегрованій диспетчерській службі ISU-SAJ було зареєстровано три дзвінки з повідомленням про землетрус. Про пошкодження або інші проблеми не повідомляється, але спеціальний автомобіль здійснить розвідувальну місію на вулиці Алмашулуй в Клуж-Напока і в комуні Флорешть», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на південному заході Румунії у вівторок, 14 лютого, стався новий землетрус. Сила підземних поштовхів становила 5,6 бала.

ІА "Вголос": НОВИНИ