У четвер, 5 серпня, у Львові відбулося засідання у справі зґвалтування 12-річного хлопчика на Левандівці.

Розгляду справи по суті знову не було. Про це заявила матір постраждалої дитини на сторінці в соціальних мережах.

Жінка розповіла, що на судове засідання вже вкотре не з’явився адвокат обвинуваченого Мамчур. Про відсутність він заздалегідь не попередив, хоча нещодавно був у суді та заносив клопотання по справі.

Через відсутність адвоката обвинувачений відмовився від розгляду справи по суті. Він почав вимагати, щоб його випустили із СІЗО. Чоловіка тримають там вже більше року, а провину нібито не довели. Він лаявся та грюкав по скляній стіні.

«От цікаво, що робиться в голові людини, яка знає, що суд тягнеться вже стільки часу, бо його адвокат Мамчур не ходить на засідання, і одночасно стверджує, що його вини не довели, а тому «випустіть мене»?, - зазначила жінка.

Суд продовжив запобіжний захід затриманому ще на два місяці. Наступне судове засідання відбудеться у понеділок, 9 серпня.

Як писав «Вголос», про зґвалтування дитини стало відомо ще в червні 2020 року. Хлопчик зник під час прогулянки на Левандівці. Згодом він розповів, що юнак запропонував йому відтягнути скутер за винагороду. Далі нападник затягнув його в кущі та здійснив наругу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ