На думку С.Жадана, створення фонду дасть йому з друзями змогу не лише систематизувати волонтерську діяльність, а й зробити її більш масштабною та послідовною, повідомляє Інтерфакс.

Серед основних напрямів роботи фонду буде підтримка дітей загиблих військовослужбовців (насамперед із багатодітних сімей Донецької, Луганської, Харківської областей), матеріальна допомога інтернатам і дитячим садкам, підтримка шкіл і бібліотек на звільнених територіях і у віддалених районах Харківської області, забезпечення медичних закладів прифронтових регіонів, а також знайомство з культурними проектами східних регіонів, інших регіонів України та навпаки.

«Ми хочемо, щоб в майбутньому ні в кого не могло виникнути навіть думки про те, що Схід України може протиставити себе решті країни, що Донбас може розглядатись окремо від решти регіонів. Харківщина - це Україна, Донбас - це Україна, і вони потребують сьогодні особливої уваги та нашої спільної роботи на перспективу», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці С.Жадана.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ