Про це інформує «112 Україна».

«Біля суду ми поспілкувалися з адвокатом Мартиненка, він розповів, що сам колишній депутат вже прибув до суду і очікує на засідання. Також адвокат зазначив, що вони не згодні з розміром запобіжного заходу, який пропонують для Мартиненка і кажуть, що пропонують, щоб Мартиненка взяли на поруки.

Нам стало відомо, що найменше двоє політиків зголосилися це зробити. Ми зустріли тут міністра молоді і спорту Жданова і міністра інфраструктури Омеляна, вони розповідали журналістам, що знайомі з Мартиненком особисто і готові взяти на поруки», - зазначив він.

Також ЗМІ повідомляє, що засідання у справі Мартиненка ще не розпочалося, хоча було заплановане на 15:00. 

«Засідання має розпочатися орієнтовно за півтори години (16:30, - ред.). У суді це пояснюють тим, що наразі там відбувається інше судове засідання у іншій справі», - зазначив кореспондент.

Як уже писав Вголос, сьогодні детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) затримали колишнього народного депутата Миколу Мартиненка. Згодом антикорупційний прокурор докладно пояснив, чому. Сам Мартиненко звинуватив очільника НАБУ у фальсифікації звинувачень.

Також стало відомо, що суд над колишнім народним депутатом Миколою Мартиненком відбудеться сьогодні, 21 квітня. САП проситиме заарештувати екс-нардепа Миколу Мартиненка на 60 діб з правом внесення застави у 300 млн гривень.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ