Моторошний інцидент стався сьогодні зранку в центрі Львова за участі двох жінок та приміської маршрутки №'138.

Як інформує поліція трагедія трапилась близько 6-ї години ранку в середмісті Львова, на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. Водій маршрутки вчинив наїзд на двох жінок, що переходили дорогу. 67-річну перехожу відкинуло від удару водночас її 48-річна супутниця опинилась під колесами маршрутками. 

Водій продовжив рух, і патрульні виявили його та тіло загиблої вже на кінцевій, на вулиці Джорджа Вашингтона. Зауважимо, на цій вулиці має кінцеву лише один приміський маршрут - 138, який сполучає східну частину Львова та село Лапаївку. 

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За даними Львівської архідієцезії Римо-католицької церкви, загиблою є монахиня Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові (Латинська катедра) Ольга Дуплеца, яка працювала на парафіяльній кухні плебанії. Вона була настоятелькою згромадження Сестер Францішканки Родина Марії, і разом з іншою черницею, сестрою Галиною, рухалась зранку на святу месу до Катедри. 

Катедральний Собор. у якому працювала загибла монахиня

Нагадаємо, як писав "Вголос", поліція оприлюднила відео трагічного інциденту на проспекті Свободи, де під колесами приміської маршрутки загинула жінка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ